Vrienden van het Sophia

De beste zorg voor zieke kinderen

Dankzij de stichting Vrienden van het Sophia kan de zorg in het Erasmus MC – Sophia Kinderziekenhuis naar een nog hoger niveau getild worden. Hier helpen wij graag aan mee. Namens onze Lina en hopelijk samen met jou.

Vul Lina’s collectebusje bij Stichting Vrienden van het Sophia

Een steuntje in de rug

Bezorgde blikken op de eerste foto omdat wij niet wisten hoelang onze Lina nog zou leven. En als je goed kijkt het Sophietje Superaapje tussenin. Net zoals ieder ziek kind dat wordt opgenomen heeft ook Lina er één gekregen. Deze worden gefinanciërd via de Vrienden van het Sophia.

Moeder en Kind Centrum

Onderzoek is nodig om behandelmethoden te verbeteren. Bijvoorbeeld voor het opereren in de baarmoeder, in plaats van na de geboorte. Hoe eerder, hoe beter! Dit jaar staat in het teken van het Moeder en Kind Centrum.

Help jij de kinderen in het Sophia?

Donaties worden besteed aan wetenschappelijk onderzoek, verbetering van behandelmethoden en zaken die het verblijf van patiënten en het gezin aangenamer maken. Uit eigen ervaring kunnen wij meegeven dat dit héél belangrijk is…

Door Lina’s collectebusje te vullen help jij ons mee om het verschil te maken voor zieke kinderen!

Vul Lina’s collectebusje bij Stichting Vrienden van het Sophia

Jouw bijdrage komt rechtstreeks bij Stichting Vrienden van het Sophia terecht en wordt gelijk goed besteed aan projecten. Heb je vragen? Contact ons!